×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 68 niet laden

Welkom

Stichting Praise Passion heeft tot doel het evangelie te verspreiden van Jezus Christus.

De stichting zet zich in om via evangelisatie mensen in contact te brengen met het Christelijke geloof. De stichting organiseert naast evangelisatiediensten ook bijbelstudies. Maaike is werkzaam als evangeliste en zangeres bij de stichting.

Maaike maakt haar eigen teksten voor de liederen die zij zingt. Zij heeft voor dverse teksten ook de melodie gecomponeerd. Maaike is meer dan 10 jaar actief als evangeliste/zangeres. Ze heeft meer dan 125 teksten voor liederen geschreven welke zij gebruikt tijdens de evangelisatiediensten die zij leidt. Hiernaast levert zij bijdragen aan diensten en samenkomsten in kerken. Zij spreekt ook tijdens vrouwengespreksgroepen en komt in ouderen instellingen. Maaike is ook aanspreekbaar voor persoonlijk woord en een luisterend oor.

Stichting Praise Passion vierde in 2012 dat Maaike 10 jaar als evangeliste/zangeres werkzaam was. Op 7 oktober 2012 is een dank/evangelisatiedienst in de Michaëlkerk in Spijkenisse gehouden om dit feest te vieren. Tijdens deze dienst heeft Maaike de overdenking gebracht met als thema "Overwinning" en heeft zij diverse liederen gezongen. In deze dienst was er ook een bijdrage van Gospelzanger Wim Pols, leadzanger van de Country Trail Band. En natuurlijk ook bekend als radio presentator.

In september 2013 is een nieuw Gospelalbum door Maaike opgenomen. Dit album bevat allemaal liederen die Maaike zelf geschreven heeft. Voor de meeste liederen heeft zij ook de melodie gecomponeerd. Wim Pols heeft alle liederen het arrangement geschreven. Met meerdere professionele muzikanten is de muziek opgenomen. Het album is sfeervol en varieert van stijl. Country, Folk, Joods en Aanbidding. Dit maakt het album uniek.

Nieuws

 • De nieuwe CD-single van MAAIKE is uit: "WAT EEN GENADE"

  Zie voor verdere informatie onder NIEUWS. De CD is te koop voor € 3,50
  De CD "Nooit meer alleen" kost € 10,00

      

  De werkzaamheden van de [...]

 • Jubileumconcert 15 jaar bediening van Maaike m.m.v. Country Trail Band

  Vrijdagavond 30 juni 2017, Spijkenisse

  De deuren van de kerk gingen om 19.30 uur open en de mensen kwamen binnen. Om 20.00 uur [...]

 •  

   

  Hierbij het interview met Family7, wat geplaatst is in het magazine van februari 2017 onder het artikel "Sponsor in beeld"

   

   

  Quote: ‘Het nieuws uit Israël is verademend en geeft Family7 [...]

 •  

  Hier is hij dan. De nieuwe C.D.-single.

  Begin dit jaar ging ik door een diep dal van geestelijke en lichamelijke strijd. Tijdens een hartritme stoornis stond mijn hart even stil en wat ik toen [...]

 • Anders dan Anders

  Op 1 november 15.30 uur is er een laagdrempelige middagdienst in de Michaëlkerk (zaal open 15.00 uur).

  Het thema is dan “Anders dan anders”

  Waarom Anders dan anders?

  Er zijn [...]

 []