De nieuwe CD-single van MAAIKE is uit: "WAT EEN GENADE"

De nieuwe CD-single van MAAIKE is uit: "WAT EEN GENADE"

Zie voor verdere informatie onder NIEUWS. De CD is te koop voor € 3,50
De CD "Nooit meer alleen" kost € 10,00

CD Wat een Genade    Nooit meer alleen - Maaike

De werkzaamheden van de stichting bevatten het organiseren van activiteiten voor het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus. 

Binnen de Stichting is Maaike werkzaam als evangeliste. Daarnaast is Maaike zangeres met haar eigen repertoire aan liederen met teksten die zij zelf heeft geschreven en grotendeels zelf heeft gecomponeerd. Maaike geeft spreekbeurten bij vrouwenbijeenkomsten, huiskringen en Bijbelstudiegroepen. Daarnaast brengt zij het Woord in evangelisatiediensten en samenkomsten waarbij zij spreekt, zingt en getuigt. Naast kerkelijke organisaties kunnen dit ook ziekenhuizen, verzorging tehuizen en andere instellingen zijn.

Druk op de foto voor starten van de infofilm over Maaike.

Infofil Maaike           

Druk op de foto voor starten van interview van Maaike bij Cafe Tinto Family 7

 IMG 0201

Jubileumconcert 15 jaar bediening van Maaike

Jubileumconcert 15 jaar bediening van Maaike m.m.v. Country Trail Band

Vrijdagavond 30 juni 2017, Spijkenisse

De deuren van de kerk gingen om 19.30 uur open en de mensen kwamen binnen. Om 20.00 uur begon het concert met de opening en het voorstellen van de Country Trail Band en Maaike. Nadat de band een aantal liederen hadden gezongen was het gezamenlijk optreden van Maaike samen met de band. Aansluitend was een indrukwekkend getuigenis van Maaike. Er werden nog een aantal liederen gezongen, waarna er een geweldige afsluiting was van het jubileumconcert met het zegenlied, iedereen kwam naar voren voor een grandioos slot met de zegen en daarna het slotlied “I saw the light” van Maaike en de band.

De mensen konden na afloop koffie of thee drinken en er werd flink nagepraat over dit concert.

Al met al een geslaagde en spectaculaire avond.

IMG 1222  IMG 1398

Nieuwe CD single "Wat een Genade"

 

Hier is hij dan. De nieuwe C.D.-single.

Begin dit jaar ging ik door een diep dal van geestelijke en lichamelijke strijd. Tijdens een hartritme stoornis stond mijn hart even stil en wat ik toen mocht zien. Ik mocht knielen aan de voeten van Jezus. Dit heb ik wel moeten verwerken. 
Kort daarna sprak ik onze pastoraal medewerker en hij zei: “Je bent een kind van het Licht”. (Wij zijn allemaal kinderen van het Licht) In het gebed zei hij, maak je geen zorgen, Hij zal je geenszins begeven, nog verlaten. En toen kon ik dit loslaten en kwam er een enorme blijdschap in mijn hart.

Van beide gebeurtenissen heb ik een lied mogen schrijven. Beide liederen zijn op deze C.D.-single te horen.

Natuurlijk wil ik ook Wim Pols bedanken die de arrangementen heeft geschreven en de leden van de Country Trail Band voor hun muziekbegeleiding.

De CD is te koop, voor verdere informatie even een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     

Wallet Wat Een Genade    

 

   

  

 

Interview met Family7

 

 

Hierbij het interview met Family7, wat geplaatst is in het magazine van februari 2017 onder het artikel "Sponsor in beeld"

 

 

Maaike in magazine van Family 7

Quote: ‘Het nieuws uit Israël is verademend en geeft Family7 een extra dimensie’

 

Tien vragen aan… Maaike van der Neut

 

Family7 is dankbaar voor haar grote achterban met trouwe sponsors. Jonge en oude mensen die het werk van de omroep vol overtuiging steunen. Omdat ze de missie van Family7 belangrijk vinden, omdat ze graag de programma’s willen zien, of omdat ze zich thuis voelen bij de zender, zoals Maaike van der Neut uit Spijkenisse.

 

1. Wat is je band met Family7?
‘Family7 is een zender waarbij ik me thuis voel. Een zender waar het geloof centraal staat bij de sprekers, actualiteiten en programma’s.’

 

2. Waarom werd je sponsor?
‘Omdat Family7 mensen vertelt over God en Jezus. De waarden en normen voor onze maatschappij komen in de programma’s duidelijk naar voren. Ik vind het mooi dat Family 7 programma’s heeft voor jong en oud, man en vrouw.’

 

3. Kunt je je eens voorstellen? 
‘Mijn naam is Maaike van der Neut en ik woon in Spijkenisse. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en drie kleinkinderen.’

 

4. Met welke dingen bent u op dit moment bezig? 
‘Ik ben zangeres, schrijf liedteksten en maak de composities. Als evangeliste spreek, zing en getuig ik, als zangeres breng ik muziek met een Boodschap. Ik heb een aantal albums uitgebracht. Voor de laatste twee heeft Wim Pols de arrangementen gemaakt. De liederen zijn opgenomen met leden van de Country Trail Band. 
Ik heb een zeldzame aandoening aan mijn hart. Begin dit jaar zat ik in een lichamelijke en geestelijke crisis, ik lag huilend in bed en wilde alleen maar knielen bij Jezus. Mijn hart stopte en ik was ineens bij Hem. Ik zag Jezus’ verschijning. De Heilige Geest sprak tot mij: ‘Je mag knielen aan de voeten van Jezus’. Ik zag Zijn voeten en herkende ze. De kleur was koperbrons en ineens zat ik geknield aan Zijn voeten en legde mijn hoofd in Zijn schoot. Ik voelde grote vrede en veiligheid, ik was niet bang. Ik zag Zijn armen om mij heen en toen moest ik terug met een geweldige klap door mijn lichaam. Mijn hart ging tekeer. Kort daarop gaf God mij de woorden voor een lied over wat ik gezien had. Ik moest het allemaal wel verwerken, maar God wil dat ik het gebruik om te vertellen dat de dood overwonnen is. Het moment dat wij sterven zijn we gelijk bij Hem door de Heilige Geest die in ons is. We zullen allemaal verschijnen voor de troon van God. Ik besef hoe groot Gods genade is, dat ik dit nu al heb mogen zien.
Er zijn veel mensen die een bijna-doodervaring hebben en er nauwelijks over durven te praten. God gebruikt mij om dit taboe te doorbreken. Ook om mensen te bereiken die niet geloven en wakker te maken dat er leven na de dood is en dat we Jezus nodig hebben.’

 

5. Welke rol speelt het geloof in uw leven?
‘Ik kan wel zeggen dat het geloof mijn leven is. Ik kan me geen dag voorstellen zonder geloof. Mijn leven kent veel strijd, maar Zijn genade is groot. Ik leef van wonder naar wonder.’

 

6. Bent u, net als Family7, missionair bezig?
‘Mijn opdracht is om te spreken, te getuigen en te zingen over mijn Heer en Heiland. Dat doe ik daar waar kerken en instellingen mij vragen. Naast dit werk leid ik een Bijbelstudie en een huiskring. Ik voer veel pastorale gesprekken en mag mensen bemoedigen met het Woord en gebed. Ik heb een groot verlangen om een boek te schrijven over de wonderen die ik ervaar, ter bemoediging voor alle mensen.’

 

7. Wat is volgens jou het belang van Family7?
‘Family7 is een meerwaarde voor christelijk Nederland, maar het is ook belangrijk dat ze Gods Woord brengen bij niet-gelovigen.’

 

8. Welk programma’s kijk je graag? 
‘Ik vond Café Tinto fijn om naar te kijken. Nu is Transparant een leerzaam en interessant programma. Daarnaast kijken we naar Homecoming en uitzendingen van ministries. Ook de films zijn vaak mooi en indringend en hebben een boodschap. Het nieuws uit Israël is verademend. Er wordt bijna geen nieuws uit Israël getoond op de overige zenders. Het geeft een extra dimensie.’

 

9. Als je een uur zendtijd zou krijgen, wat voor programma zou je dan maken?
‘Een programma met getuigenissen uit het leven. Hoe je wandelt met God, in voor- en tegenspoed. Het moet een bemoedigende boodschap zijn waar een ieder, gelovig of niet, zich in kan vinden.’

 

10. Hoe zou u mensen die Family7 nog niet sponsoren willen motiveren om dat wel te doen?
‘Family7 kan iets betekenen voor iedereen die openstaat voor God. Het is voor Nederland heel belangrijk dat er programma’s te zien zijn waarbij het christelijk geloof een grote rol speelt.’

 

Anders dan Anders

Anders dan Anders

Op 1 november 15.30 uur is er een laagdrempelige middagdienst in de Michaëlkerk (zaal open 15.00 uur).

Het thema is dan “Anders dan anders”

Waarom Anders dan anders?

Er zijn zoveel vragen en onzekerheden in deze tijd waar we als mens mee rond kunnen lopen. Er is geloof en zoveel religies, maar waar gaat het nu eigenlijk om. Wat maakt het anders, wat maakt jouw anders? Wil je wel anders zijn? Wat is nu GELOVEN? Is het nodig om te geloven? Het zijn allemaal vragen die mensen bezig houden. Is er een uitkomst waardoor we beter met deze dingen om kunnen gaan?

Tijdens deze dienst zal Maaike van der Neut spreken en getuigen. Na 4 jaar in een rolstoel te hebben gezeten waaruit zij in één keer is genezen, is haar doel het verkondigen van het Woord door woorden van leven te spreken en te zingen. Zij vertelt over de liefde van een geweldige Grote God.

Ook zal Maaike samen met Jacob Zweistra een aantal liederen ten gehore brengen, Anders dan Anders.

Nieuwsgierig geworden? Kom en laat u verrassen. Pak deze kans, kom en neem iemand mee. Iedereen is uitgenodigd en we willen iedereen aanmoedigen om ook familie, vrienden, buren en anderen mee te nemen naar deze laagdrempelige dienst.

 

poster01

Maaike te gast bij No Budget Restaurant Almere

Op zaterdag 11 april 2015 was Maaike te gast in het No Budget Restaurant in Almere. Hier wordt eenmaal per maand een diner voor minderbedeelden gratis verzorgd door een enthousiast team van initiatiefneemster van No Budget Restaurant in Nederland Yvette Eersel.

Er werd een Mexicaans diner geserveerd. Tijdens de pauzes tussen de gangen was er dans door Albertine en zang en getuigenis van Maaike. 

De doelstelling van de stichting kwam hier volledig tot uiting. Het verkondigen vanhet evangelie van Jezus Christus en hoop geven aan de mensen. Na afloop had Maaike diverse gesprekken met aanwezigen die hoop hadden gekregen door het machtige getuigenis van Maaike, zoals Yvette Eersel op facebook verwoordde. 

IMG 0260  IMG 0264  IMG 0271  IMG 0261  IMG 0268

Willow Creek GLS 2014

Op vrijdag 14 november en zaterdag 15 november werd in de Schuiplaats in Ede de Global Leadrship Summit van Willow Creek gehouden. Het was dit jaar een bijzonder jaar omdat GLS 20 jaar bestaat in Nederland.

Maaike, John en Annemieke waren op deze Summit aanwezig. Er waren inspirerende sprekers en er is veel toerusting en informatie aangereikt. Naast de lezingen waren er tussendoor pauzes waarin gesprekken met andere deelnemers werden gevoerd. We hebben inspirerende en zegenrijke gesprekken gehad. Heel bijzonder is het dat de directeur van Willow Creek Nederland ons iedere keer opnieuw herkent en weet wie wij zijn. Dit onder duizenden die ieder jaar naar deze conferentie komen.

 

Zangmiddag in het dagopvangcentrum te Dordrecht

Op 31 augustus 2014 was er een zangmiddag georganiseerd voor de dak- en thuislozen in het dagopvangcentrum aan de Dubbeldamseweg Noord 50 in Dordrecht. Samen met Kees Steeds van de Country Trail Band werden een aantal opwekkingsliederen gezongen. Daarna zong Maaike een aantal liederen van haar gospelalbum "Nooit meer alleen" en gaf zij haar getuigenis over haar genezing nu 9 jaar geleden. 

Een bijzondere middag met dankbare en in hun hart aangeraakte mensen. 

Optreden Maaike met Country Trail Band op de Betteld

Op 18 augustus 2014 was er een speciale avond in de Ark op de Betteld. Hier getuigde Maaike dat ze op 20 augustus 2005 een wonderbaarlijke genezing heeft ontvangen tijdens een dienst voor zieken. Ook was er speciale aandacht voor haar neiuwste gospelalbum "Nooit meer alleen". Voor deze speciale gelegenheid was ook de Country Trail Band aanwezig om Maaike live te begeleiden met een aantal liederen die zij zong.

 

Interview Maaike op Groot Nieuws Radio

Op zaterdag 28 juni 2014 was er een rechtstreeks radio interview op Groot Nieuws Radio. In het ochtendprogramma Plaatjes met Wim tussen 7.00 - 9.00 uur werd Maaike via een telefonische verbinding geinterviewd. Op dit moment valt de opname nog te beluisteren via programma gemist op de internet site van Groot Nieuws Radio www.grootnieuwsradio.nl/plaatjesmetpols.

Hier vindt u een link naar het programma. Maaike zit in het 2e blok na het nieuws van 8.00 uur.

 

Stichting Praise Passion op Opwekking 2014

Stichting Praise Passion was aanwezig op Opwekking 2014 in Biddinghuizen.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni werd de stichting gepromoot en was Maaike aanweizg om voor de stichting actief onder de aandacht te brengen. Naast promotie werd ook aandacht geschonken aan de activitieten die de stichting verricht en specifiek werd aangegeven dat Maaike naast zangeres ook spreekbeurten verzorgd.