Referentie

Enige referenties over Maaike:
Maaike was te gast bij het diner in het No Budget Restaurant Almere.
Een machtige getuigenis van Maaike van der Neut. God is een God van wonderen.
 Yvette Eersel, initiatiefneemster No Budget Restaurants in Nederland - April 2015
 
Afgelopen zondag 15 maart was Maaike van der Neut in onze samenkomst. Mooie dienst bijzonder getuigenis van Maaike in zang en woord.
Maj. Henk Timmer, officier in korps Harderwijk van het Leger des Heils - maart 2015 
 
Bedankt voor de mooie Kerstnachtdienst.
Anouk Keijzer - december 2014
 
Naar aanleiding van de getuigenis en zang op de Betteld op 18 augustus in Zelhem.
Met grote dankbaarheid denk ik terug aan gisteravond.  Het was zo merkbaar, de liefde en de kracht van God.  Hartelijk dank.  
Gerhard Hobelman. (alg dir)
Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld, 
Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem.
T 0314-627200   www.betteld.nl
 
“Een voorrecht en een genoegen: dat was het om samen met Maaike te mogen werken aan haar nieuwe CD ‘Nooit meer alleen’. Het is de eerste CD waarop ze liederen zingt waarvan ze zelf zowel tekst als muziek heeft geschreven. Meteen bij het beluisteren van de eerste demo was ik geraakt door hoe pakkend die liedjes in alle eenvoud waren. Met een aantal getalenteerde muzikanten hebben we vervolgens, zoals ze het zelf omschreef, ‘haar kindje steeds verder aangekleed’. Het is een album geworden dat harten zal raken omdat Maaike zelf recht uit het hart schrijft, zingt en spreekt. Ze heeft in haar leven veel meegemaakt en kan zich daarom heel goed invoelen in situaties van mensen die het moeilijk hebben. Het was voor mij bijzonder te ervaren hoe dicht ze leeft bij de Heer, in volkomen vertrouwen op Hem. Dat straalt ze uit, niet alleen als ze zingt, maar ook als ze spreekt in diensten. Zo ervaren mensen dat je bij de Here Jezus nooit meer alleen hoeft te zijn.”
Wim Pols, producer - presentator - leadzanger Country trail Band, september 2013
 
Maaike van der Neut heeft van God de gave gekregen om op een toegankelijke manier te getuigen van Jezus Christus. Zij doet dat vanuit haar eigen leven, wat haar boodschap krachtig maakt. 
Pieter Both, voorganger PKN "de Brug" Spijkenisse - oktober 2012
 
Veel zegen bij de optredens en dat er veel boeken en CD's verkocht mogen worden. 
Kees en Leny Kruijf, Stichting Exodus - oktober 2010
 
Maaike, het was fijn om je in de samenkomst te gast te hebben, waar we als Paulus even in ons eigen hart konden kijken door middel van de liederen. Blijf God danken voor de kracht van de Geest.
Dora en Albert Loef, officieren in korps Treebeek van het Leger des Heils - mei 2010